Hvad i skal medbringe

Privat pasningsordning....hvor der er varme og tryghed, er der hjerterum

HJERTERUM

DETTE SKAL MEDBRINGES


Sutter, sutteflasker og sovedyr

Skiftetøj (efter årstidens vejr)

Sutsko

Regntøj / FlyverdragtEN OVERSIGT OVER HVAD I SKAL HUSKE


Skiftetøj: Undertøj, bukser, strømper og bluser – tilpasset årstiden.

Hver guldklump har sin egen skuffe/kasse til skiftetøj, sutter osv. Derfor skal I blot medbringe skiftetøj, så ligger det fast her hos os.

Flyverdragt og andet udetøj tages med hjem til weekenden.

Husk også selv at holde øje med, om det skiftetøj der ligger her, skal skiftes ud. Det kan fx være til en anden størrelse, hvis det har ligget her længe. Ellers skal vi nok sige til når tiden evt. kommer. Fodtøj tilpasset årstiden.

Om foråret og sommeren kan vi godt have brug for både alm. kondisko, sandaler og gummistøvler, da vejret kan slå om fra køligt regnvejr om formiddagen til lummert tørvejr om eftermiddagen.


Vinter: Flyverdragt, god hue, vanter/luffer der kan tåle at blive våde, samt fodtøj som kan klare sne, sjap og vådt græs. Derudover en god sovedragt/trøje, en hue til at sove i, og vanter til at holde hænderne varme, samt ekstra tykke strømper til at holde fødderne varme i barnevognen.


Sommer: Let tøj. Evt. en langærmet bluse til at have på i solen. Solhat. Sandaler.

På de meget varme dage plasker vi måske med vand, så gerne et par badebukser eller ekstra skiftetøj til disse skønne dage. Men vi må ikke glemme at det også regner om sommeren, så husk også regntøj og gummistøvler – til når vi skal ud og hoppe i vandpytter.


Forår og efterår: Disse årstider kan være meget lumske. Her er det godt med overgangstøj og regntøj. Hellere være sikker. Det er ærgerligt at hele gruppen skal blive inde, fordi der er én som ikke har det rigtige udetøj med.


HJERTERUM privat pasningsordning - Store Bøgeskovvej 3, Gyrstinge, 4100 Ringsted - Tlf. 28992729

© 2014 Hjerterum